USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вдруге за рік: рятувальник з луцького пляжу – про порятунок школярок

30 Серпня 2019 13:38
Рятувальник посту центрального пляжу Павло Суліменко розповів деталі порятунку дитини, яка ледь не потонула в Стиру, повідомляють у пресслужбі ДСНС Волині.

Нагадаємо, 28 серпня близько 14:00 дві учениці 7-го класу закладу загальної середньої освіти №15 міста Луцька пішли купатись на річку, але течія швидко підхопила одну з дівчаток і понесла на глибину, де вона почали тонути.

Дитина встигла гукнути про допомогу перед тим, як піти під воду, і це помітив рятувальник на посту центрального пляжу Павло Суліменко. Він негайно кинувся на допомогу дівчаткам.

Рятувальник швидко доплив до дівчинки на середині річки, «але вона зовсім не вміла триматись на воді, отож витягнути її на берег було дуже важко. В якийсь момент мені суттєво допоміг чоловік літнього віку, і ми разом витягнули дівчинку на берег», – зізнався 33-річний рятувальник Павло.

Іншу дівчинку вдалося швидко супроводити на мілину і її життя стало поза небезпекою.

«Цього року це вже другий мій випадок рятування дівчат на цьому пляжі. На жаль, молоді люди не усвідомлюють небезпеки, яку несе в собі порушення правил відпочинку на швидкоплинній річці Стир, а це будь-якої миті може призвести до трагедії», – зазначив рятувальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
V Показати IP 30 Серпня 2019 14:26
Слава Богу, що все обійшлось, і добре, що хоч десь в нас є цивілізавція _ який не який офіційний пляж, де, як і повинно бути обов"язково, чергує рятувальник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus