USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Велосипедом до школи: на Волині облаштували шкільну велопарковку

30 Березня 2023 20:33
У межах національної кампанії «Велосипедом до школи» на території ліцею в селі Копачівка Луцького району встановили велопарковку критого типу для школярів та вчителів. На ній можна розмістити 20 велосипедів.

Про це розповів у коментарі Суспільному директор навчального закладу Юрій Пироганич.

Ініціатором участі в проєкті став учитель історії Сергій Олішевський, який торік подав заявку на участь у всеукраїнському проекті. Серед 200 заявок відібрали 15 учасників, з-поміж яких і дві волинські школи: ліцей у Ківерцях, де облаштування завершили раніше, та ліцей у Копачівці.

Велопарковку облаштували нещодавно, зазначив директор Юрій Пироганич, і нею вже активно користуються і учні, і педагоги.
«Зараз знов сонце блиснуло, то і діти, і вчителі приїжджають велосипедами і ставлять. Я сам часом двоколісним приїжджаю. Дітей з інших сіл довозить автобус, але велопарковка в нас щодня заставлена, особливо коли гарна погода», – каже освітянин.

Окрім цього, для ліцею надали два велосипеди з шоломами та замками, аби навчати дітей безпечної їзди на велосипеді, а також набір велоінструментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Березня 2023 21:27
Зазвичай директори шкіл забороняють учням їздити велосипедами до школи. Можуть впасти, травмуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus