USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Військовим на схід України відправили 40 тонн продуктів, ліків та спорядження

18 Квітня 2022 18:15
Дві 20-ти тонні вантажівки із продуктами, ліками (зокрема натівські аптечки та турнікети) та військовим спорядженням надійшли бійцям, які стримують російську армію на Донбасі. А вже найближчим часом волонтери планують велику поставку протигазів.

Це стало можливим завдяки єдиній та скоординованій роботі трьох благодійних фондів – «Тільки разом» Ігоря Палиці, «Я-Волноваха» Дмитра Лубінця та Hope UA. Про це інформує ТРК «Аверс».

«Сьогодні дуже важливо об’єднувати зусилля для того, аби гуманітарна допомога й волонтерська відбувалися максимально адресно та якісно. Часто буває так, що в одне місто, в одну бригаду надходить кілька вантажів, допомагають різні волонтерські служби, а інші – залишаються поза увагою. Для цього фондам необхідно об’єднуватися, координуватися з різними волонтерськими штабами і робити цю роботу більш якісно та адресно. Ми вже обговорили співпрацю трьох благодійних фондів: Ігоря Палиці «Тільки разом», «Я Волноваха» та «Hope UA». Таке об’єднання допоможе створити найбільший і найпотужніший волонтерський осередок на Західній Україні», – зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

Читати ще: Волинь та Рівненщина отримали медикаменти з Німеччини. Все відправлять на передову

З її слів, надважливим є питання логістики – як доставити гуманітарний вантаж через всю країну безпосередньо в місця бойових дій.
«Донецький напрямок сьогодні є одним із найскладніших. А закордонні водії навіть не заїжджають на територію України, тому далі гуманітарний вантаж потрібно доправляти власним коштом. Зараз до благодійного фонду Hope UA приходить гумвантаж з 15 країн. На складі товари не залежуються і майже одразу відправляються військовим в Донецьку область. Логістику повністю оплачує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». На нашу думку, це надважливе питання, бо без цього вантаж не доїде до військових. Безпосередньо роздачею благодійної допомоги в Донецькій області займається благодійний фонд «Я Волноваха» народного депутата Дмитра Лубінця», – розповіла Катерина Шкльода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Металобаза Показати IP 19 Квітня 2022 08:43
Всі допомагають в міру своїх сил.... Хто кілограмом хто тоною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus