USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Візок з дитиною та розмови біля вогнища: як у луцькому університеті відзначали ювілей. Фото

23 Березня 2019 11:58
Двадцятирічний ювілей факультету екології, туризму та електроінженерії Луцького НТУ вирішили відсвяткувати нестандартно – окрім традиційних вітань викладачів та випускників, студенти підготували різноманітні нестандартні сценки про історію факультету, а керівництву вишу навіть намагалися вручити візок з дитиною на ім’я ФЕТЕ, однак все ж її отримав декан факультету.

Урочистості з нагоди ювілею відбулися у стінах університету 22 березня.

На святкування двадцятиріччя факультету завітали його представники, відомі випускники, студенти та керівництво університету.

Так, дійство розпочалося з показу відео, у якому йдеться про те, чому студенти та викладачі люблять свій факультет. А вже згодом на сцену почали виносити стовбури дерев, аби використати їх для сидіння під час споглядання на вогнище. Зокрема, під час цього не без гумору студенти показали історію свого факультету.
Далі на сцену з привітаннями вийшов ректор університету Петро Савчук.

«У 1997 році я прийшов на роботу в наш університет, моя наукова діяльність розпочиналася саме з цього факультету, тому він для мене рідний. Я надзвичайно щемливо згадую ті часи, але життя йде вперед. Відбуваються реорганізації та змінення назв, але головне суть, за якою стоїть та чи інша назва. ФЕТЕ є одним з найкращих факультетів університету. Тому вітаю усіх студентів та викладачів з ювілеєм», - привітав усіх ректор та вручив викладачам чимало відзнак.
Також до вітань долучилася начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, яка відзначила, що отримала величезне задоволення, будучи серед присутніх.

«Я нічого не знаю про електроенергію, трішки більше знаю про екологію, але горда тим, що є представником сфери гостинності, тому я сьогодні тут. Сфера гостинності сьогодні потребує фахового вдосконалення кадрового потенціалу. Тому я хочу подякувати керівництву факультету за те,що ви культивуєте туризм, як соціально-значимий ресурс для розвитку нашої країни та Волині зокрема», - розповіла Катерина Теліпська та побажала процвітання та розвитку факультету.
Однак на цьому дійство не завершилося – на сцену вивезли дитячий візок з написом ФЕТЕ і намагалися її віддати комусь з керівництва університету, жартівливо порівнюючи зовнішність, однак все ж «дитину» прийняв декан факультету Владислав Волинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus