USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ВКонтакте», «Шуригіна», «спінер»: що найчастіше гуглили українці цього року

12 Грудня 2017 22:21
«Google Україна» щороку представляє зріз пошукової активності користувачів уанету. Google Zeitgeist - це рейтинги найпопулярніших запитів року, але не за кількістю, а за «трендовістю». Тобто, це рейтинги, куди входять запити, які протягом року росли найшвидше і показують сплеск інтересу користувачів до подій, персон і питань, інформує Ain.

Запити року: Фізрук 4 сезон, Холостяк 7 сезон, НАЗК, фільми 2017, анонімайзер, Гра престолів 7 сезон, Євробачення 2017, Ольга 2 сезон, Молодіжка 5 сезон, Київ вдень і вночі 3 сезон.

Персона року: Діана Шуригіна, Михайло Задорнов, Дмитро Мартинов, Ірина Бережна, Віра Глаголєва, Катя Чілі, Честер Беннінгтон, Сергій Бабкін, Міхеїл Саакашвілі, Дональд Трамп.

Фільм року: «Форсаж 8», «Пірати Карибського моря 5», «Гидкий я 3», «На 50 відтінків темніше», «Тор Рагнарек», «Вартові галактики 2», «Слуга народу 2», «Воно», «Рятувальники Малібу», «Тачки 3».

ТВ-шоу року: «Холостяк» / 7 сезон, «Євробачення-2017», «Голос країни 2017», «Майстер шеф» / 7 сезон, «Зважені та щасливі» 2017, «Супермодель по-українськи», «Від пацанки до панянки»,«Танці з зірками 2017», «Битва екстрасенсів»/ 18 сезон, «Оскар-2017».

Серіал року: «Фізрук» / 4 сезон, «Гра престолів» / 7 сезон, «Ольга» / 2 сезон, «Молодіжка» / 5 сезон, «Київ вдень ​​і вночі» / 3 сезон, «Хороший хлопець», «Поліцейський з Рубльовки», «Кохання проти долі», «Капітанша»,«Готель Елеон»/ 3 сезон.

Питання року

У категорії «питання» Google зібрав запити як на українській, так і на російській мовах. Це - запити, що починаються з «чому», «навіщо», «як» і - особливо цікава для e-commerce категорія запитів, які починаються з «купити [...].

Чому: не працює вк, не подорожчав газ, Малахов пішов з першого каналу, смикається око, не можна фотографувати людей, які сплять, не працює інтернет, не можна спати навпроти дзеркала, жовтіє часник, випадає волосся, не можна дарувати годинник.

Як: обійти блокування вк, скачати відео з ютуба, як варити гречку, схуднути, зайти в однокласники, вийти заміж, зробити скріншот, зав'язати краватку, кинути купити, заробити в інтернеті.

Навіщо: потрібен спіннер, кишенька на жіночих трусах, переводять годинник, потрібен фітнес браслет, білять дерева, чоловікам соски, ми живемо, потрібна дівчина, коту вуса, любити.

Що таке: Спінер, Антикітерський механізм, VPN, біткоїни, Майнінг, панголіни, хайп, Фіаско, Мем, Ещкере.

Купівля року: Спінер, Квитки на поїзд, Айфон 7, Бейблейд, Айфон 8, Авто в Литві, Купальники 2017, iPhone X, Вентилятор, біткоїни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus