USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Водія, який біля Луцька п’яним збив двох пішоходів, посадили на 3,5 року

29 Липня 2023 22:53
Винуватця ДТП з постраждалими, яка трапилася у селі Оздів, що біля Луцька, у 2021 році, Луцький міськрайонний суд відправив на три роки та шість місяців за ґрати.

Як ідеться у вироку, аварія трапилася 27 липня близько 22 години на вулиці Гіркополонківській. П’яний водій Ford Focus Віктор К., рухаючись без увімкнених фар, збив двох пішоходів, які йшли проїзною частиною. В результаті ДТП один із чоловіків отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Під час розгляду справи Віктор К. не визнав своєї вини, та намагався звинуватити іншого чоловіка. Обвинувачений пояснив, що спав на пасажирському місці, коли трапилася ДТП, а на місце водія пересів, бо боявся, що вину за ДТП повісять на сина, адже авто належить йому.

Проте докази та покази свідків підтвердили вину Віктора К. Врахувавши обставини справи, суд призначив йому покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на п’ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus