USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вогонь міг перекинутись ще на 4 будівлі: у Луцьку ліквідували пожежу в дровітні

14 Січня 2022 11:17
У Луцьку рятувальники ліквідували пожежу в господарській споруді й запобігли поширенню вогню на сусідні будівлі.

14 січня о 01:39 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Вишківській у Луцьку, інформують на сторінці волинських рятувальників.

О 01:47 за викликом до місця події прибули рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі двох відділень. З’ясувалося, що пожежа виникла в господарській будівлі-дровітні, вогонь поширювався на дві суміжні споруди та через пориви вітру існувала загроза перекидання полум’я на два житлові будинки, розташовані неподалік.

Загалом на місці події були зосереджені сили і засоби рятувальників трьох підрозділів міста Луцька – 25-ої, 2-ої та 1-ої Державних пожежно-рятувальних частин, які одночасно з приборканням пожежі спрямували зусилля для недопущення її поширення на інші будівлі.

У зв’язку із віддаленістю вододжерел для безперебійної подачі води на гасіння рятувальники проклали магістральну лінію завдовжки понад 400 метрів.

Пожежу локалізували о 02:23, ліквідували – о 02:59. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти знищенню вогнем двох господарських будівель та поширенню вогню на два розташовані поруч житлові будинки.

На місці події працювали 19 рятувальників, залучено 5 одиниць техніки.

За попередніми даними до пожежі призвело коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus