USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» – «Десна»: перед матчем

20 Жовтня 2017 15:18
«Волинь» розпочинає друге коло матчем проти третьої команди чемпіонату. Матч між «Волинню» та «Десною» відбудеться сьогодні на луцькому «Авангарді», повідомляє клубна прес-служба лучан.

Лучани розпочинали боротьбу у Першій лізі саме матчем проти чернігівчан. Тоді «Волинь» мінімально поступилася за рахунком, однак по грі підопічні тоді ще Ярослава Комзюка виглядали не гірше своїх суперників.

У попередніх матчах «Десна» розписала нульові нічиї з безпосередніми конкурентами «Геліосом» та «Інгульцем». До того підопічні Олександра Рябоконя буквально знищили «Миколаїв», перегравши команду з портового міста 8:1. «Волинь» у попередньому матчі не зуміла продовжити п’ятиматчеву безпрограшну серію на домашньому стадіоні: лучани мінімально поступилися «Гірник- Спорту».

«Десна» небезпідставно вважається одним з фаворитів чемпіонату. Клуб найменше пропускає і водночас найбільше забиває зі всіх команд Першої ліги. У матчі з «Волинню» чернігівчанам не допоможе кращий бомбардир команди Денис Фаворов, який отримав травму голови у матчі з «Інгульцем». Незважаючи на це, в команді є велика кількість футболістів з досвідом Прем’єр-ліги. Окрім цього, за «Десну» виступає і екс-футболіст збірної України Денис Олійник. Зауважимо, наявність у складі гостей і екс-футболіста «Волині» Темура Парцванії.

У «Волині» продовжують перебувати в лазареті досвідчені Кінаш та Неділько. Незважаючи на це, в хорошій формі перебуває низка молодих футболістів з команди U-19, яка, до слова, очолює турнірну таблицю серед своїх однолітків. Впевнену гру в минулому матчі продемонстрував і молодий голкіпер Хвалицький, тож лучани здатні дати бій лідеру чемпіонату.

Арбітри

Зустріч між луцькою «Волинню» та

ФК «Десна» (Чернігів)

обслуговуватиме суддівська бригада зі столиці на чолі з Олександром Павлюком з Києва. Асистентами головного арбітра стануть

Юрій Зоренко таЄвгеній Яковлев. Четвертий арбітр – Андрій Холявкозі Львова. Спостерігачем на матчі буде Віктор Денисюк з Київської області.

Суперник – ФК «Десна» (Чернігів)

Рік заснування – 1960

Стадіон: імені Ю. Гагаріна

Кольори: білий, синій

Президент: О. Чеботарьов

Головний тренер: О. Рябоконь

Поточне місце в турнірній таблиці – 3(10 перемог, 4 нічиї, 3 поразки)

Бомбардир: Денис Фаворов(9 голів)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus