USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» розпочне футбольний рік у Луцьку

13 Березня 2018 18:21
Після офіційного підтвердження переносу гри проти «Черкаського Дніпра» «Волинь» відновлюватиме сезон у Першій лізі домашнім поєдинком проти «Нафтовика-Укрнафти». Базовим днем проведення 24-го туру є 25 березня, однак матч проти суперників з Охтирки відбудеться на день раніше, йдеться на сайті клубу.

Згідно з календарем, відновлювати сезон у Першій лізі «Волинь» повинна була виїзним матчем 23-го туру проти «Черкаського Дніпра». Базовим днем проведення поєдинку було 18 березня. Утім, через неготовність поля домашнього стадіону суперників гру перенесли на 28 березня.

Ще 11 березня команда Віктора Богатиря уперше зібралася після турецького збору та провела перше тренування. Нині футболісти «Волині» продовжують щоденні заняття. А для того, аби уже призвичаїтись до тижневого циклу, за словами головного тренера нашого клубу, 18 березня у Луцьку «червоно-білі» можуть провести товариську гру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus