USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» зіграла бойову нічию в протистоянні з «Нивою» – 1:1

11 Жовтня 2021 11:05
У тринадцятому турі змагань луцька «Волинь» зіграла вдома із тернопільською «Нивою». Матч відбувся 10 жовтня на стадіоні «Авангард».

У звітному поєдинку луцька команда змушена була обійтися без травмованих Артура Рябова та Олександра Мартинюка, а найкращий бомбардир команди Богдан Кобзар пропускав матч через дискваліфікацію. Разом із тим, до складу після пошкодження повернувся Сіаваш Хагназарі, на вістрі атаки зіграв Ярослав Квасов, а у опорній зоні – Владислав Мороз, інформує пресслужба ФК «Волинь».

Сама гра видалася не дуже багатою на гольові моменти – над атакувальними потугами команд превалювала велика кількість боротьби. Гостріше було наприкінці першого тайму – зокрема, два шанси були у «Ниви», однак двічі в безпосередній близькості від воріт «Волинь» рятували захисники (у другому випадку вони вибили м’яч з лінії воріт). У відповідь шанс для удару з льоту знайшов Квасов, однак «кулястий» пролетів вище воріт, тож відпочивати команди пішли без забитих голів.

Другий тайм трохи активніше провели гості – момент був у Ігоря Гатали, який змістився до центру та з-за меж карної зони лише трохи не влучив у ворота. А от Ігор Семенина вкотре в Першій лізі та вперше саме за «Ниву» зумів засмутити «хрестоносців» дальнім ударом після вдалого підбирання – 0:1. Після пропущеного м’яча волиняни понеслися відігруватися, а наприкінці матчу все перетворилося у навалу «Волині» на ворота суперників. І якщо під час першої серії ударів з меж карної зони захисники тернополян відбилися, то після навісу Івана Цюпи та удару головою Олександра Кучеренка м’яч залетів прямісінько у верхній кут воріт Максима Механіва – 1:1 і дебютний гол півзахисника за нашу команду. На останній хвилині основного часу вболівальники луцького клубу знову підняли руки догори, однак передчасно – м’яч після удару Цюпи зі штрафного опустився на сітку воріт над поперечиною.

У підсумку, фінальний свисток у бойовому матчі (вісім жовтих карток, – ред.) зафіксував мировий результат. Ним залишилися більше незадоволені обидві команди. Проте розслаблятися ніколи – уже в наступному турі 16 жовтня «Волинь» зіграє виїзний матч проти «Гірника-Спорту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus