USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянку підозрюють у незаконному будівництві споруд на самовільно зайнятій землі

28 Березня 2023 18:08
За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури жительці села Зміїнець Луцького району повідомлено про підозру у самовільному будівництві споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці та підробленні й використанні підроблених документів.

Про це інформують у пресслужбі прокуратури Волині.

За даними слідства, у 2017-2018 роках жінка незаконно спорудила дві двоповерхові будівлі на земельній ділянці, яка перебувала у державній власності та знаходилась у користуванні Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго», на території Прилуцької сільської ради.

Аби надати видимості законності своїм діям, підозрювана підробила нікчемний договір купівлі-продажу їй цих споруд приватним підприємством та акт прийому-передачі їй цього майна.

Підроблені документи жінка використала, пред’явивши їх державному реєстратору з метою реєстрації речових прав на земельну ділянку.

Триває досудове розслідування, яке провадить Луцьке РУП ГУНП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ватсон Показати IP 28 Березня 2023 19:39
Ото то пані дала жару - підробила підроблені документи ! А може підробляючи підроблені документи вона тим самим привела їх до законодавчих і нормативних вимог !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus