USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянці, яка ошукала 200 громадян, оголосили про підозру

8 Грудня 2017 10:56
Оголошено про підозру мешканці Горохівщини, яка ошукала близько 200 користувачів сайтів продажів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях за фактами шахрайств, до вчинення яких причетна 30-річна мешканка селища Мар'янівка Горохівського району.

Встановлено, що жінка ошукувала користувачів соціальних мереж, продаючи неіснуючі речі. Таким чином, вимагаючи передоплату з бажаючих купити річ, вона заволоділа грошовими коштами потерпілих на суму понад 100 тис. грн.

У межах кримінального провадження прокурорами спільно із співробітниками Горохівського відділу поліції та відділу протидії кіберзлочинам Поліського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України проведено 5 обшуків на території Горохівського та Луцького районів, за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, у ході яких вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, планшети, банківські картки, сім-карти мобільних операторів, мобільні телефони, за допомогою яких зловмисниця здійснювала шахрайські дії.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів встановлено, що потерпілими від шахрайських дій жінки можуть бути близько 200 осіб.

Нині їй повідомлено про підозру у вчиненні 10 епізодів шахрайства (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 190 КК України).

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus