USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волиняни майже рік без автобусного сполучення з Луцьком

15 Травня 2021 13:46
Жителі сіл Крижівка, Луків та Незвір Луцького району просять відновити автобусне сполучення з обласним центром і містом Рожище.

Автобус тут не їздить майже рік, – розповіла Суспільному Волині жителька Крижівки Любов Бойко.

Любов Бойко каже: майже рік немає автобуса, який раніше їздив на маршруті «Луцьк-Годомичі» через Крижівку, Луків і Незвір. Від села до Рожища – 17 кілометрів, до Луцька – 40. «Раніше я добиралася за годину до Рожища, а тепер, то я на велосипеді недокручую, бо більше як 65 років, то трудно», – каже жінка.
Багатодітна мама Ірина Кордиш розказує: через село в день проїздить два рейсові автобуси «Луцьк-Маневичі» і «Луцьк-Четвертня». Сісти на них не завжди вдається.

Графік руху зараз незручний, – каже Юрій Дідич з Крижівки. Раніше, ніж в половині десятої, люди не можуть доїхати на роботу до Луцька, та й додому повертаються пізно, о 21 годині. Було б добре, щоб автобус їхав о сьомій годині, – каже чоловік.
Колективне звернення забезпечити щоденний маршрут «Луцьк-Крижівка-Луцьк» передали до Рожищенської територіальної громади. Під документом підписалося 80 людей, розповіла Світлана Приймачок.
Ситуацію прокоментував перший заступник Рожищенського міського голови Віталій Поліщук: «Так, як повноваження з організації конкурсу по визначенню перевізників належить облдержадміністрації, ми це колективне звернення спрямували до облдержадміністрації 21 квітня. Відповіді офіційної не отримали».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гiднослав Показати IP 15 Травня 2021 14:35
Рiк пережили, то ще й переживуть.
Изя. Показати IP 15 Травня 2021 17:31
А НАС РАТЬ.!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus