USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни у складі збірної вибороли 1 місце на Кубку Світу з універсального бою

5 Липня 2021 09:14
Кубок Світу зі спортивного універсального бою проходив у місті Коблеве з 29 червня до 3 липня. В змаганнях приймали участь представники дев’яти країн.

Про це повідомили у пресслужбі Федерації рукопашного бою міста Луцька.

Поєдинки відбувалися у двох розділах: «Боротьба» (дозволена тільки бірцівська техніка, больові та задушливі прийоми) та «Прикладний» (дозволена ударна та бірцівська техніка). Переможець в сутичці визначався за підсумком проведених двох раундів, у випадку нічиї (1:1) - надавався додатковий третій раунд.

Волинську область та Луцьк в складі збірної України представляли спортсмени Волинського обласного спортивного клубу «Магістр».

Всі бірцівські сутички та бійцівських двобої проходили складно та напружено. У більшості поєдинків перемогу вдавалося здобувати із незначною перевагою в екстра (додатковому третьому) раунді.

Незважаючи на напружену боротьбу, волиняни вдало виступили на змаганнях. Так, серед спортсменів вікової категорії 16-17 років Олег Щебет здобув складну перемогу у першому колі над представником Азербайджану, в півфіналі – Молдови та лише у фінальному поєдинку із незначною перевагою поступився представнику Узбекистану, посівши таким чином другу сходинку п’єдесталу.

Серед спортсменів вікової категорії 14-15 років надзвичайно важки поєдинки мали Даниїл Ярмолюк та Максим Солонінка, яким «непогано дісталося» від своїх суперників-іноземців. Але завдяки вольовим зусиллям їм все ж вдавалося вибороти перемоги та дійти до омріяних медалей Кубку Світу.

Напружені сутички відбувались і серед юнаків 12-13 років, де в боротьбі у своїх вагових категоріях зуміли вибороти право зійти на п’єдестал пошани Антон Попович, Остап Михальчук та Давид Яковчук.

Серед дівчат переможцями своїх віко-вагових категорій стали лучанка Олександра Грисюк та ківерчанка Анна Галицька. Особливо відзначилась Олександра, яка не лишала своїм суперницям - представницям Азії – шансів, і закінчувала двобої за явної переваги або достроково.

У підсумку, завдяки вагомому внеску волинян у загальну скарбничку медалей, збірна України посіла 1 загальнокомандне місце на Кубку Світу зі спортивного універсального бою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Торчинець Показати IP 5 Липня 2021 17:18
Молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus