USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин пропонував хабар поліції, намагаючись «відмазати» батька

30 Вересня 2022 11:49
Учора, 29 вересня, близько 21 години на одному з блокпостів поблизу смт. Цумань поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Nissan Qashqai.

Під час спілкування з водієм та перевірки документів правоохоронці виявили, що у нього відсутній страховий поліс на авто, що передбачає адміністративну відповідальність, інформує поліція Волині.

Аби не складали адміністративний протокол, син правопорушника спробував вирішити питання на місці та запропонував поліцейським грошові кошти, які згодом і надав, попри їхні попередження про відповідальність.

На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу для документування факту надання неправомірної вигоди та вилучення наданих банкнот.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі. Разом з цим, на водія Nissan поліцейські склали протокол про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus