USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянину розбили голову, бо переходив дорогу не там, де треба. Чоловік у комі

11 Липня 2018 09:42
Чоловік, якого знайшли з важкою травмою голови поблизу автозаправки у Нововолинську, досі перебуває в реанімації без свідомості. Чоловіка побили ніч з 7-го на 8-ме липня на виїзді з Нововолинська троє молодиків за те, що той переходив дорогу у невстановленому місці. Про це повідомяліє БУГ.

Нагадаємо, в неділю, 8-го липня, близько 3:00 правоохоронці знайшли чоловіка без документів з відкритою черепно-мозковою травмою. Його госпіталізували до реанімаційного відділення НЦМЛ без свідомості.

Особу встановили, дружина потерпілого повідомила, що вони мешкають на 6-му мікрорайоні, чоловік вийшов на заправку за цигарками. Потерпілий вивився учасником війни в Афганістані.

В ході проведення розслідування поліція визначила, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці перед автівкою. Водій посигналив, на що той обурився і показав жест середнім пальцем руки. В автомобілі перебувало троє молодиків, які вирішили покарати пішохода за порушення правил ПДР та негідну, на їх думку, поведінку. Поліція відкрила кримінальне провадження за надання тяжких тілесних ушкоджень. Затримали 19-річного мешканця Нововолинська та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Потерпілий знаходиться у реанімаційному відділенні. Йому зробили операцію, до свідомості не приходить.

Донька чоловіка розповідає, що пошкодженні життєво важливі ділянки мозку. Лікарі дають невтішні прогнози. В потерпілого практично не було «живого» місця, все перебите.

В день на лікування йдуть немаленькі суми. Родина сподівається, що життя батька та дідуся врятують та просить допомоги небайдужих.

Допомогу можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7573 7101 6082 Ольга Семенюк (дружина).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Остап Показати IP 11 Липня 2018 09:45
ну що тут скажеш... як не виховує поліція то виховує вулиця в вулиця буває жорстокою...
скептик до Остап Показати IP 11 Липня 2018 10:41
ЗА ЖОРСТОКІСТЬ треба відповідати. 8 років буцегарні можливо навчить цивілізованості,
Остап до скептик Показати IP 11 Липня 2018 11:00
так навчить краще замітати сліди...
Анонім до Остап Показати IP 11 Липня 2018 11:25
Бог не фраер - шельму метит
Анонім Показати IP 11 Липня 2018 09:59
Інакше -ніяк:у водія вибір або д*біла збити ,або автівку направити в стовб,або вчити переходити у встановленому місті
Лучанин до Анонім Показати IP 11 Липня 2018 11:22
Якщо інакше ніяк, то тоді треба кожного водія, що збиває людину, тупо самосудом привселюдно побивати камінням. Так виходить по вашій логіці? Просто в ті молодики, то натуральне б*дло, яке не може контролювати свої емоції. Провчити можна і без тяжких наслідків.
підтримую. Показати IP 11 Липня 2018 10:03
але ж провчити не до реанімації
Татарін Показати IP 11 Липня 2018 10:12
Шановні пішоходи, якщо ви дрзволяєте переходити дорогу де вам заманеться, то давайте автівки будуть їздити по тротуарах як хочуть.
Міщанка до Татарін Показати IP 11 Липня 2018 11:19
Автівки й так їздять як хочуть і де хочуть =)) Навіть червоний сигнал світлофора їх не зупиняє, кожен хоче "проскочити".
Лучанин до Татарін Показати IP 11 Липня 2018 11:19
Автівки і так їздять, де хочуть і збивають людей навіть на червоне світло. Шановні водії, ви ж такі самі пішоходи, чи скрізь на авто їздите?
Вік до Лучанин Показати IP 11 Липня 2018 11:31
То то і воно шо водії бувають в ролі пішохода а пішохід водієм ні, тому водії бачуть ситуацію з двох сторін, а пішохід тільки з одної.
Лучанин до Татарін Показати IP 11 Липня 2018 14:30
А вони де їздять? Як хочуть так і їздять по тротуарах. Вчора мене 2 рази ледь не збили на тротуарі. Знову я був не правий бо йшов по тротуару? Ні в якому разі не закликаю порушувати ПДР, проте набагато леше перейти дорогу поза пішохідним переходом ніж на ньому. І затик тут знову в водієві, бо якщо він порушує швидкісний режим, то і відбуваються подібні ситуації, інакше при 50км/год (зараз встановлена в населених пунктах) перед авто можна тричі перебігти дорогу. Вчора з дружиною переходив по переходу. Каже мені: "пішли, пропустить", а я кажу почекай, нехай проїдуть. Той встав, хоча ми за пару кроків стояли від перехода і показує рукою щоб йшли. Дружина ступила на дорогу, ну й я відповідно. Не встигли дійти до середини машини як відчуваю що бампер вже під заднім місцем. То на*рена мене так пропускати щоб я мав перебігати дорогу. Є люди хворі, які не можуть швидко переходити, буває ще багато різних проблем. То мені краще те би*ло 20 роз пропустити і перечекати, ніж потім бігти через дорогу. Шановні водії, почніть дотримуватися хоча б ПДР, спочатку, а не строго їх виконувати, бо скоро реально продавці автоскла озолотяться. Я ж можу не перевищувати швидкість, пропускати пішоходів, не їхати на червоне, не підрізати і при цьому кругом втигати, що ж в вас все не з того місця росте?
лучанин Показати IP 11 Липня 2018 10:27
В такому випадку якщо п*дло на автомобілі не буде пропускати пішохода на пішохідному переходу пропоную бити скло в автомобілі і п*здити водіїв, попробуйте перейти дорогу по вул К.Карого, О.Гончара, там п**араси на автомобіля даже швидкість не зменьшують, при цьому бачать що йдуть діти
Дамус Ностра Показати IP 11 Липня 2018 10:28
Будьте взаємоввічливі - виконуйте правила, дотримуйтесь законів, не посилайте на х..й, то не будете відпі...ні.
Євробидло Показати IP 11 Липня 2018 10:34
Фільм "Чужая" передивилися?
ігор Показати IP 11 Липня 2018 23:35
Родина сподівається, що життя батька та дідуся врятують. прочитайте слова, батька та дідуся, а ще ветерана авгану, який середній палець він показував, шо за гон. це просто обкуране малолітне бидло за рульм і з своїми дружками обдовбаними полоумними в яких геройства в задньому місці забагато. 3 на одного завжди герої, а так розбігаються як миші, побили мужика і втекли.. за таке їм груповуху впаяти і строгача років по 10. Я сам водій, так бувають ситуації з пішоходами , но вийшов поговорив, підсрачників навішав якщо вже геть туго доходить, но не бити людину до такого важкого стану
Просто Показати IP 12 Липня 2018 11:16
Вже в Нововолинську за вбивство дівчини посадили, так і тут посадять. Забудьтесь і гортайте далі новини. Ви ж самі реформували поліцію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus