USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські рятувальники взяли участь у міжнародних навчаннях у Польщі

3 Червня 2023 06:45
Рятувальники з різних країн світу, а в їх числі представники України та Волині зокрема, взяли участь у навчаннях з ліквідації лісових пожеж.

Заходи відбулись поблизу м. Губин Республіки Польща, їх організаторами виступив Асоціація незалежних експертів з пожежної безпеки, а співорганізатори навчання: Європейський лісовий інститут та Фонд Паула Коста, повідомили у ДСНС Волині.

Навчання проводили викладачі з міжнародної команди визнаних експертів з трьох континентів: Європи, Північної Америки та Африки і відбулись за участі понад ста вогнеборців, волонтерів із восьми країн світу.

Учасники відпрацювали завдання роботи в групах з кількох чоловік: орієнтування на місцевості, пошук у лісі контрольних точок, де під наглядом інструктора виконувати конкретні завдання з ліквідації пожеж трав’яного настилу та лісових насаджень різними способами.

Учасники навчань, серед яких начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Волинській області Віталій Малій, отримали необхідні знання для безпечного та ефективного гасіння лісових пожеж, ознайомились з новинками продукції від відомих виробників пожежної техніки та налагодили міжнародні зв`язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus