USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинській облспоживспіслці не хочуть продовжувати оренду землі під Центральним ринком

8 Липня 2020 10:47
Волинській обласній спілці споживчих товариств не хочуть продовжувати оренду земельної ділянки під Центральним ринком на Глушець,1.

Про це йшлося 8 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру

Так, на розгляд членів комісії винесли питання про відмову Волинській облспоживспілці в наданні на умовах оренди земельної ділянки для обслуговування ринку за адресою Глушець, 1.

Як зазначив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, потрібно послідовно дотримуватися прийнятих рішень сесією міської ради, адже на минулій сесії було прийняте рішення про поділ земельної ділянки під Центральним ринком.

«Є звернення щодо поновлення договору оренди земельної ділянки для обслуговування ринку площею 2,21 га на вулиці Глушець, 1. Тому підготовлений проєкт рішення про відмову, адже земельну ділянку поділили», – зазначив посадовець.

Члени комісії підтримали проєкт рішення, остаточне рішення приймуть на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правильнос Показати IP 8 Липня 2020 10:52
Досвідос споживспілкос!
лучанин Показати IP 8 Липня 2020 11:47
Накінець!!! Може це і буде початок ліквідації цього трутня!
волинь чемпіон Показати IP 8 Липня 2020 15:50
Це увесь ринок, чи якась частина? Зі статті незрозуміло.
Лучанка Показати IP 9 Липня 2020 10:30
Луцька міська рада! Візьміться ще і за Варшавку! Минуле століття ті базари! Вічно корки на дорозі, ці обдрипані магазинчики_будки, і товар з 200 відсотковою націнкою! Чи не час змінити на щось престижніше типу Порт Сіті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus