USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинський ексміліціонер: мою смерть замовили дружина і теща. Відео

9 Січня 2023 16:00
На Волині судять військову медсестру та її чоловіка за те, що вони нібито намагалися вбити експрацівника правоохоронних органів. Справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді.

Жертвою подружжя ледь не став рідний брат прокурора, до того ж, професійний спецназівець. Його смерть буцімто замовила колишня дружина, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Імовірна жертва – Микола Пришко. Кілька років тому він очолював відділ забезпечення автотранспортом Головного управління Національної поліції у Волинській області. Його брат Анатолій Пришко був заступником одіозного генпрокурора України Віктора Пшонки.

У 2018 році Микола Пришко став фігурантом корупційного скандалу. Як виявилося, послуги з ремонту поліцейських автомобілів надавала його 67-річна теща Софія Бабиляс. Таким чином у поліції могли відмивати гроші. Йдеться про розтрату в розмірі трьох мільйонів гривень.

Проте зараз Микола Пришко виступає в суді не як підозрюваний, а як потерпілий. За його словами, колишня дружина хоче його вбити, у цьому їй допомагає теща.

Підозрюваний – Ігор Ізотов. Він переконує: два роки під вартою провів безпідставно, адже жодної загрози ні життю, ні здоров’ю Миколи Пришка не було.

Його дружина Тамара Ізотова нібито є співучасницею. Вона працює медичною сестрою на фронті.

Розпочалося все з продажу будинку в селі Тарасове. Після розлучення експодружжя домовилося продати дім і поділити гроші. Але, як розповідає Наталія Пришко, її колишній чоловік перешкоджав ріелторам і сварився з потенційними покупцями, бо насправді не мав наміру продавати будинок. Це підтвердили на допиті ріелтори.

І коли на огляд будинку прийшли Ігор та Тамара Ізотові, Микола Пришко був розлючений. А коли підсудний назвав його корупціонером, між чоловіками виникла бійка. Зі слів Тамари Ізотової, вона намагалася розборонити їх.

Після інциденту Сергій Пришко написав на Ізотових заяву. Спочатку справу відкрили за нанесення тілесних ушкоджень, а згодом перекваліфікували в розбій. Коли ж з’ясувалося, що підсудний раніше відбував покарання за тяжкий злочин, виникла нова версія – нібито Наталія Пришко спільно зі своєю мамою організувала замах на колишнього чоловіка.

Підсудному Ігорю Ізотову загрожує покарання у виді позбавлення волі на термін 15 років. Два роки він ув’язнений у СІЗО. Його дружині Тамарі Ізотовій, якій теж кваліфікують замах, як запобіжний захід обрали особисте зобов’язання.

Ізотові визнають, що бійка була, але категорично заперечують обвинувачення в замовному вбивстві.

На потенційних організаторок – Наталію Пришко та Софію Бабеляс – провадження не відкрили. У справі ексдружина виступає як свідок. Зараз вона перебуває за кордоном.

«Ми розлучалися правдами і неправдами, тому що більше терпіти не можна було ті регулярні побої, ті крики. Ви просто не уявляєте. Я сиділа, а він закидав мене назад і душив. Волосся з голови виривав жмутками. А скільки разів гонився за мною з ножем. Боже, я стільки разів зверталася із заявою до поліції. Вони приїжджали і не вживали стосовно нього жодних мір», – розповідає крізь сльози про подружнє життя Наталія Пришко.
Натомість Микола Пришко переконує: «Я знаю, тому що було багато різних ситуацій. Вона (колишня дружина, – ред.) домовлялася з людьми, щоб мене побили, щоб мене провчили… Чому я мав писати на нею заяву? Факт – подія відбулася, мене покалічили. От і всі питання».

Він додає: навіщо ж Ізотові прийшли до його будинку, мовляв, хіба вони мають стільки грошей, аби купити дім вартістю 110 тисяч доларів?

Зараз Микола Пришко не має наміру ділити з ексдружиною спільно набуте майно, бо вона ж нібито замовила його вбивство.

Тамара Ізотова була депутатом Рівненської райради. Говорить, що після того злощасного огляду будинку її життя перевернулося з ніг на голову: мовляв, потерпілий поклопотався, аби її звільнили з роботи, а також погрожував їй та її дітям.

«Мене звільнили з роботи. Я думаю, що це відбулося після дзвінків прокурорів. Чому я так думаю? Тому що перед тим до мене кілька разів приходили люди, які представлялися працівниками волинської поліції, і вимагали гроші, щоби закрити справу. Вимагали від 80 до 120 тисяч доларів, – пригадує Тамара Ізотова. – Один із них – оперуповноважений обласної поліції Олександр Гнатюк. Вони приїхали і казали, що дадуть можливість поговорити з моїм чоловіком, а якщо він візьме на себе замовне вбивство (те, що зараз нам ліплять), то до мене претензій не буде, бо Пришко відмовиться від показів стосовно мене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мойша Показати IP 9 Січня 2023 16:30
І таких там більшість ...
Суддя Дреддд Показати IP 9 Січня 2023 16:32
аферист на аферистові..., аферистом поганяє..
Ірина Показати IP 9 Січня 2023 16:38
Мусор він і є мусор
Maха Показати IP 9 Січня 2023 16:44
ще хімакова перевірте
Кагарлик до Maха Показати IP 9 Січня 2023 17:43
Там більшість таких
Я Показати IP 9 Січня 2023 18:12
Перший раз чую,щоб кіллер не застрелив,не зарізав,не отруїв,не збив автомобілем десь за містом,а прийшов (ще й із дружиною) до майбутньої жертви додому і влаштував скандал із мордобоєм (який,я впевнена,усі сусіди чули). Якби із такою заявою у поліцію прийшла я,то мені сказали б ідіть додому і підлікуйте голову, що ви мелете? А тут наша доблесна поліція уже два роки тримає людину під вартою. За два роки вже або надавайте беззаперечні докази замовного вбивства,або відпускайте людину. Правосуддя по-волинські.
Ірина до Я Показати IP 9 Січня 2023 20:20
Це так мусора працюють - щоб не ділитися з дружиною, воно всіх підставить і посадить. Така собі кругова мусорська порука.
Клава Показати IP 10 Січня 2023 05:28
сміхолюди, де відповідальність цього мента за те, що "теща ремонтувала службові авто" ?..
Боря Показати IP 10 Січня 2023 20:25
Не все так однозначно! https://www.volynnews.com/news/all/poblyzu-lutska-podruzhzhia-napalo-ta-poranylo-cholovika-iakyy-prodavav-bu/
Отак-то! Показати IP 11 Січня 2023 10:14
Так вольготно почували себе, тому що відчували підтримку того іншого, що в Києвві, Пришко - якого теж треба взяти за одне місце.. Є за що!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus