USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський підприємець привласнив 90 тис. на ремонті укриття в лікарні

14 Березня 2023 14:54
За процесуального керівництва прокурорів волинському підприємцю повідомлено про підозру у привласнені чужого майна в умовах воєнного стану, а також у видачі та використанні завідомо підробленого документа.

Про це повідомили у прокуратурі області.

За даними слідства, підприємець у грудні 2022 року, згідно із укладеними із комунальним підприємством «Колківська районна лікарня» договором, зобов’язався відремонтувати укриття в медичному закладі.

У подальшому він вніс в акт надання послуг завідомо неправдиві відомості про виконання робіт та підписав його.

На підставі підробленого підприємцем документа кошти у сумі майже 90 тисяч гривень були перераховані із бюджету на його рахунки.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Платон Показати IP 14 Березня 2023 16:09
.....Содом і Гомора......і це під час війни! Не ту країну назвали Ґондурасом.
Марія Іванівна Показати IP 14 Березня 2023 20:02
Зверніть увагу на ремонти лісництв під час війни.Та й взагалі будь який ремонт за бюджетні кошти-це суцільні відкати і корупція. Не потрібно бути великим слідчим прокурором, була б бажання, але ж...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus