USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Врятували два життя: на Волині оперували вагітну жінку з гострим апендицитом

5 Червня 2023 17:44
У Нововолинську прооперували жінку з апендицитом на 32 тижні вагітності.

Про це повідомили у Нововолинській центральній міській лікарні.

Так, нормальний перебіг вагітності на 32-му тижні ускладнився гострим апендицитом. Лікування – лише оперативне. Рішення довелося приймати швидко з метою запобігання ймовірних ускладнень, що становлять пряму загрозу життю матері та дитини.

«Проведення оперативного втручання потребує високого професіоналізму, адже всередині зароджується нове життя. Лапароскопічну апендектомію провели команда наших досвідчених хірургів під наглядом акушер-гінекологів. Відновлення після лапароскопії проходить значно швидше! Майбутня мама почуває себе добре та вже виписана додому. Бажаємо подальшої легкої вагітності без хвороб та чекаємо вже на пологи!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus