USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Всім серцем»: пастор з Луцька про створення альбому християнської музики, який презентують у Києві

17 Вересня 2021 18:38
У Києві презентують другий україномовний альбом молодіжної християнської музики «Всім серцем», директор якого – луцький пастор Роман Кравчук. До музичної збірки ввійшли десять пісень від українців з різних частин світу, кожна із яких – окрема життєва історія виконавця.

Презентація збірника, що вийшов у межах проекту Music & Art Fest «Україна всім серцем», відбудеться 17 вересня у HC Hall у столиці.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини директор альбому Роман Кравчук, «Всім серцем» – це новий виток в музичній індустрії України, оскільки унікальні пісні, що увійшли до диску, несуть змістове навантаження, переповнене надією, любов’ю, позитивом, добрими речами.

З його слів, альбом пропагує християнські цінності й орієнтований на молоде покоління.

«Ми хотіли дати альтернативу сучасній українській музиці, але з особливим змістом. Кожна пісня – це історія. Таких історій десять. Про це ми розказуємо у нашому фільмі, присвяченому виходу музичної збірки. Таким чином ми піднімаємо новий культурний пласт в країні, бо християнська молодь - дуже креативна і сучасна», - каже Роман Кравчук.
Луцький пастор зазначив, що створенню альбому передувала низка труднощів, але креативна команда, причетна до його створення, ризикнула, тож позитивний результат не забарився:

«У 2018 році ми з креативною командою вперше ризикнули і створили збірний україномовний музичний альбом хвали і поклоніння «Він у всьому». І коли ми роздумували над тим, щоб створити другий альбом, виникла велика кількість «ні» - пандемія COVID-19, ситуація в країні тощо. Але ми наважилися, ризикнули й рік тому розпочали підготовку до дійства. Ми оголосили конкурс, інформація про який розлетілася по всьому світу, тож отримали 230 заявок від учасників з різних куточків планети».
Згідно із запропонованими організаторами умовами, композиція повинна звучати вперше, українською мовою і бути авторською. Окрім того, відбирали християнські пісні, змістовні у напрямку поклоніння Богу. Треки та учасників для альбому відбирали на конкурсній основі.

«Ми склали комісію з великої кількості професіоналів – музикантів, критиків тощо, які відібрали десять найкращих пісень за усіма критеріями. Після цього розпочався запис альбому. Зводили альбом у місті Даллас в США, а вокал учасників записували в Києві. Щоправда одна учасниця, яка на момент запису перебувала на навчанні у Великобританії, записувалася у Лондоні. Тож, на сьогодні ми маємо україномовний християнський альбом «Всім серцем», до якого увійшло 10 пісень. Стилі виконання композицій в альбомі - змішані», - інформує Роман Кравчук.

До диску ввійшли треки таких виконавців: Jane Igraeva, Maria Kuchurian & Diana Yakovyn, Андрій Чеботарьов, Anya Mykoliuk Thompson, Ivanka-Manka, Neyzho, Анастасія Зіновкіна, ФАВОР, Роман Касевич, Christina Longs.
До складу експертного журі національного конкурсу ввійшли фіналіст проекту «Голос країни», музичний продюсер В'ячеслав Рибіков, директор альбому Роман Кравчук, виконавчого продюсера альбому «Всім серцем», засновник медіа руху Upgrade Алекса Лешко, а також співак, музикант Олександр Патліс.
Нагадаємо, презентація першого збірного україномовного альбому хвали та поклоніння «Він у всьому» відбулася 16 серпня 2018 року в рамках 14 Конгресу християнської молоді України.
Обидва альбоми можна знайти та завантажити на всіх платформах.
«У такий спосіб ви підтримаєте розвиток української християнської музики», - кажуть творці збірки.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хахаха Показати IP 18 Вересня 2021 09:01
Одразу згадую серію Південного парку, де хлопці християнський рок лабали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus