USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Встановили особу водія, який на смерть збив велосипедиста поблизу Луцька

13 Грудня 2019 12:15
Поліція встановила особу водія, з вини якого поблизу Луцька загинув велосипедист, інформує пресслужба ГУНП Волині.

Нагадаємо, аварія трапилася у середу, 11 грудня. Близько опівночі на вулиці Центральній у селі Лище Луцького району невідомий автомобіль насмерть збив 22-річного велосипедиста й втік з місця ДТП. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого поліція розпочала кримінальне провадження.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що смертельну дорожньо-транспортну пригоду було скоєно на автомобілі Mitsubishi. За його кермом перебував 41-річний житель Луцького району. Поліцейські допитали водія та вилучили транспортний засіб.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі поліції області відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
савченко Показати IP 13 Грудня 2019 14:22
І в цей раз авто рухалось саме-винуватий просто пасажир
Анонім Показати IP 14 Грудня 2019 11:36
Наскільки я знаю за водій був п'яний і збив свого сусіда с..ка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus