USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Втрати Росії з початку вторгнення в Україну перевищили 11 тисяч осіб, – Генштаб

6 Березня 2022 09:14
Українські захисники і захисниці стійко утримують визначені позиції та знищують живу силу й техніку противника. Втрати російських військ сягнули вже понад 11 тисяч осіб.

Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Ворог, не зважаючи на значні втрати, сотнями кидає в бій прихильників «русского міра». Зокрема, на Луганщині весь передній край всіяний трупами та підбитою технікою загарбників.

Тільки вчора до центральної міської лікарні населеного пункту Брянка Луганської області з передових позицій доставлено понад 650 поранених російських окупантів. Більша частина – з попаснянського напрямку.

Всі вони переважно у важкому стані: множинні осколкові поранення, відірвані кінцівки ніг або рук і т.і. Через відсутність в лікарні вільних місць, окупанти, які отримали незначні тілесні ушкодження (контузії, легкі поранення) навіть не приймаються до медичного закладу. Після надання першої медичної допомоги їх, у супроводі озброєного конвою з числа регулярних військ збройних сил РФ переміщують на лінію бойового зіткнення для введення подальших бойових дій у якості «гарматного м’яса». Відомо, що особовий склад 6-го окремого мотострілецького полку наляканий та деморалізований, шукає шляхи до дезертирства.

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 06.03 орієнтовно склали:

– особового складу – понад 11 тис. осіб,

– танків ‒ 285 од.,

– ББМ ‒ 985 од.,

– артилерійських систем – 109 од.,

– РСЗВ – 50 од.,

– засоби ППО – 21 од.,

– літаків – 44 од.,

– гелікоптерів – 48 од.,

– автомобільної техніки – 447 од.,

– легкі швидкісні катери – 2 од.,

– цистерн з ППМ – 60,

БПЛА оперативно-тактичного рівня – 4,

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus