USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Вулицю в Луцьку приведуть до ладу за 10 млн

25 Травня 2023 06:47
Цього року в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт вулиці Загородня. На роботи скерують близько десяти мільйонів гривень.

Торги для пошуку підрядника на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 26 травня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Загородня в Луцьку – 10,2 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, ремонт включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, встановлення бортових каменів, улаштування основ, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнювального шару та покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, перекладання горловин колодязів, улаштування тротуарів із бруківки, встановлення дорожніх знаків тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 15 листопада 2023 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в Луцьку запланували капітальні ремонти прибудинкових територій на вулиці Ківерцівській, 16 та на вулиці Рівненській, 81-87.

Також у місті відремонтують вулицю Карбишева.

Як ми писали, в Луцьку планують відремонтувати пішохідну доріжку від вулиці Глушець до центральної алеї парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. У планах – і поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зе владУ Показати IP 25 Травня 2023 07:27
На часі?
Правда Показати IP 25 Травня 2023 07:42
Хто такий той карбишев?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus