USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Вулицю в Маневичах відремонтують за понад 20 млн

7 Червня 2023 06:11
У Маневичах Камінь-Каширського району до кінця року запланували провести капітальний ремонт вулиці Зільберта.

Тендер для пошуку підрядника на сайті держзакупівель оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Пропозиції від учасників приймають до 9 червня.

Очікувана вартість капітального ремонту вулиці Зільберта в Маневичах – 20,734 мільйона гривень.

Роботи включатимуть розбирання щебеневих покриттів, перекладання горловин колодязів, розробку ґрунту, посів газонів, улаштування нового дорожнього одягу з гарячих асфальтобетонних дрібнозернистих сумішей, укріплення узбіччя, улаштування покриттів із бруківки, встановлення дорожніх знаків, улаштування горизонтальної розмітки, ремонт освітлення тощо.

Капітальний ремонт планують закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, до осені в Маневичах планують відремонтувати десять вулиць, як-от Зільберта, Ягідна, Івана Богуна, Мохова, Європейська, Східна, Яблунева, Хакімова, Собятинська та Ювілейна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus