USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Вибух і масштабна пожежа на нафтопроводі в Єгипті: 17 людей постраждали

15 Липня 2020 09:50
У Єгипті в районі аеропорту столиці Каїра 14 липня стався витік палива на нафтопроводі «Пустеля Ісмаїлія». У результаті виникла пожежа. Відомо, що постраждали щонайменше 17 людей.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на al-Masry al-Youm.

Попередньо, у передмісті столиці Єгипту на відрізку Шукаїр – Мостород стався розрив труби. Зауважимо, що нафтопровід пролягав під автотрасою. Власне іскра від авто і призвела до вибуху палива.

У результаті виникла пожежа та загорілося понад 20 автомобілів на дорозі. Проте, деякі водії все ж встигли покинути свої машини вчасно. Також відомо, що від вогню постраждали щонайменше 17 осіб: усіх госпіталізували.

Зрештою рятувальникам вдалося локалізувати пожежу – на місці працювали 20 пожежних машини. А нафтопровід на цій ділянці вони перекрили. Крім того, під свій контроль інцидент узяв прем’єр-міністр країни Мустафа Мадбулі.
Відео масштабної пожежі в Єгипті

Тим часом, у мережі з’явилися відео події, яке на камеру телефону зняли очевидці. На кадрах видно величезні клубки чорного диму. Також можна побачити кілька осіб, які намагаються евакуювати потерпілого.
Крім того, користувачі мережі опублікували фото місця розливу нафтопродуктів біля автомобільної стоянки до пожежі.
о слова, витоки та аварії на нафтопроводах є досить поширеними в Єгипті досить. Річ у тім, що жителі країни часто пошкоджують трубопроводи для того, щоб вкрасти паливо та перепродати його на «чорному ринку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus