USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вибух у Мадриді: повідомляють про перші знайдені тіла загиблих

20 Січня 2021 19:14
Під час вибуху в житловому будинку в Мадриді загинули щонайменше дві людини, ще кілька вважаються зниклими.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на місцеве видання «La Vanguardia».

Однією із загиблих від вибуху стала 85-річна жінка, інший – чоловік. Джерела видання повідомляють про щонайменше 6 поранених, один із них у важкому стані.

Повідомляється, що в будівлі, що належить місцевій єпархії, жили священники. Поряд із будинком розташований будинок для людей старшого віку, його довелося евакуювати, там постраждалих немає.
Попередньою причиною вибуху називають витік газу, відомо також про те, що всередині будівлі після вибуху триває пожежа, яка все розгорається.
Про катастрофу в іспанській столиці стало відомо раніше 20 січня. Потужний вибух знищив як мінімум 4 поверхи будинку. На місці працюють екстрені служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus