USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вилучили 53 тис. літрів пального: на Любомльщині викрили незаконну АЗС

26 Листопада 2021 15:12
На Любомльщині припинено діяльність АЗС, що реалізувала пальне без ліцензії.

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

У рамках операції «Акциз-2021» під час фактичних перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Волинської області, працівники управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області в Любомльському районі припинили діяльність АЗС, через яку здійснювалася роздрібна торгівля пальним без придбання відповідної ліцензії.

Так, працівниками управління контролю за підакцизними товарами було встановлено, що суб’єкт господарської діяльності здійснював реалізацію значних партій пального без придбання відповідної ліцензії. За результатами з незаконного обігу було вилучено 53 тис. літрів пального на загальну суму понад 1,5 млн грн. Виявлення цих порушень стало можливим завдяки моніторингу на ринку реалізації підакцизної продукції працівниками управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
камінчук Показати IP 26 Листопада 2021 16:47
Та приїдете ви в Камінь накінець???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus