USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чи покращилася робота центрального басейну у Луцьку

24 Квітня 2018 18:02
Економія енергоносіїв Луцької спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання у минулому році становила 400 тисяч гривень, адже в закладі вдалося запровадити енергозберігаючі заходи.

Про це йшлося 24 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як повідомив, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, завдяки встановленню теплових насосів у центральному басейні в минулому році вдалося зекономити 400 тисяч гривень на енергоносіях. Наразі кожного дня у басейні економлять 1,5 тисяч гривень.

З його злів, за останніх 5 місяців зросло надходження від платних послуг: «Якщо за попередніх 18 місяців надходження були в середньому до 100 тисяч гривень на місяць, то за даними останніх 6 місяців надходження становлять більше 200 тисяч гривень».

Зокрема, він говорить, що вдалося оптимізувати витрати на реагенти, закупити форму для плавців та проводити додаткові тренувальні збори, також планують залучити кошти на ремонт, аби згодом у басейні можна було приймати всеукраїнські змагання

Своєю чергою, заступник міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що робота басейну дійсно покращилася, адже впроваджені енергозберігаючі заходи дали значний економічний ефект, а це зменшує навантаження на міський бюджет та дає можливість басейну краще розвиватися.

Тож він закликав керівників комунальних підприємств також долучатися до роботи щодо впровадження енергозберігаючих заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Квітня 2018 12:57
Ще б зробили належні умови в малому басейні, умови для передягання дітей жахливі, місця при наявності 6 і більше дорослих + так само дітей вже немає як розвернутись, це просто жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus