USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як відремонтували відділення Волинської обласної дитячої лікарні

2 Листопада 2017 08:00
1 листопада Волинську обласну дитячу клінічну лікарню відвідали поважні гості – заступник голови обласної ради Роман Карп’юк, виконавчий директор ТзОВ «ТАТРАФАН» Рудольф Крайняк та директор депаратаменту продажу та маркетингу ТзОВ «ТАТРАФАН» Дмитро Пасічник, які особисто проінспектували якість проведених ремонтних робіт у приймально-діагностичному відділенні лікувального закладу.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Саме за сприяння Крайняка проведено євроремонт приміщень приймально-діагностичного відділення лікарні, структурного підрозділу закладу. Сума виділених для цього коштів становила близько 300 тис. грн, що дозволило провести якісний ремонт та значно покращити умови роботи медичного персоналу відділення і якість медичних послуг маленьким пацієнтам, які звертаються за допомогою у лікарню.

Крайняк залишився задоволений побаченим, а обласна рада відзначила мецената – Карп’юк вручив гостю Почесну нагороду – подяку від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Генеральний директор ВОДТМО Сергій Ляшенко висловив слова щирої вдячності за благодійну допомогу, досягнута домовленість про подальшу співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небайдужа Показати IP 2 Листопада 2017 11:13
а чому саме головне - таке як пандус на приймальної не зробили і дівчата зі швидкої мають піднімати і тягнути хворих?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus