USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як зіпсувати пральну машину недорого: правила користування*

23 Липня 2020 13:11
На початку весни 2020 року багато волинських ресурсів поширювали інформацію про те, як волинянка купила на Варшавському ринку у Луцьку постільну білизну та зіпсувала власну пральну машину.

Справа в тому, що неякісна тканина почала під час прання линяти. Результатом став синій колір барабану, який не можна нічим вивести. На жаль, часто трапляються ситуації, коли неякісні речі можуть загубити нову пральну машину. Тому ми пропонуємо перелік правил користування, які допоможуть зберегти стан речей та побутової техніки.

Особливості використання пральних машин

Загальні рекомендації щодо правильного використання температурних режимів:

– бавовняні і лляні речі світлих відтінків необхідно прати при температурі 95°С;

– кольорові бавовняні речі потрібно прати при температурі 60°С;

– одяг із синтетичних тканин – до 50°С;

– шерсть і шовк не переносять температур понад 40°С.

Також важливо правильно сортувати одяг та білизну перед початком циклу прання. Треба одночасно враховувати колір речей і тип тканини. Перед початком роботи пральної машини ви повинні підготувати білизну для кінцевого варіанту.

Коли ви збираєтеся прати звичайний одяг, треба перевірити кармани на наявність зайвих предметів: вони можуть призвести до несправності будь-якого внутрішнього механізму. Рукава на сорочках потрібно розправляти, а будь-які штани – вивертати на виворітну сторону.

Важливо прати маленькі речі з маленькими, а великі – з великими. У протилежному випадку ви отримаєте розбалансування пральної машини.

Коли ви купуєте нові речі, то перед першою спробою прання треба перевірити їх на стійкість до линяння. Для цього невелику частину тканини треба змочити теплою водою та спостерігати за результатом. Якщо вода не змінила колір, можете сміливо прати річ з іншим одягом.

Коли ви купуєте пральну машину, то повинні звертати увагу на її функціональність. Важливими є кількість режимів та додаткові властивості. Подивитися багато цікавих варіантів пральних машин можна на цьому сайті https://allo.ua/ru/stiralnye-mashiny/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 23 Липня 2020 14:34
синій барабан - це зіпсована машина ? з якого дива
12345 Показати IP 24 Липня 2020 09:12
Що за маячня ? Кожна річ має рекомендації до прання на етиектці. Якщо бавовняні і льняні речі прати при 95, то точно їх викинете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus