USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Яке жіноче взуття буде в моді цього літа*

26 Травня 2023 13:10
Асортимент жіночого літнього взуття радує розмаїттям фасонів та кольорів. Очі розбігаються, коли зупиняєшся біля вітрин магазинів і розглядаєш каталоги брендів. Щоб вам було легше вибрати босоніжки, кеди або туфлі жіночі, назвемо модні тренди теплого сезону.

Повсякденне жіноче взуття

У моди немає графіка роботи, тому стильний вигляд необхідний як у трудові будні, так і у вихідні. Але якщо для особливого випадку можна пожертвувати комфортом заради блискучого аутфіту, то в повсякденному житті краще вибрати зручні моделі:

– Літні балетки. Це закрите взуття яке добре сидить на нозі та не має ремінців, які можуть натирати. Це те, що потрібно, коли важливо в максимально короткий термін створити стильний образ та вирушити у справах. Тому постарайтеся придбати хоча б одну пару балеток, якщо ведете активний спосіб життя. Зупиніться на моделях з натурального матеріалу з невеликим каблуком, який зніматиме навантаження з п’яти за тривалих прогулянок твердою поверхнею. Найкращий варіант – фігурні отвори або перфорація.

– Сандалі та босоніжки. Зручні моделі на плоскій підошві, середній танкетці або підборах. Взуття підходить для модних літніх образів, поєднується з жіночим вбранням у casual-стилі.

– Літні туфлі. Можна купити туфлі жіночі різних видів: елегантні човники з мінімальним декором на тонких підборах чи моделі з ремінцями. Чудово виглядають бежеві, блакитні, лимонні, білі кольори.
Спортивне жіноче літнє взуття

Захоплення зручним спортивним взуттям на піку. Його носять не лише з одягом для тренувань, але й із сукнями, сарафанами, спідницями. Найпопулярніші моделі:

– Сліпони. Зручні мокасини без застібок завойовують світ. Їхній універсальний дизайн дає простір уяві. Сліпони по-різному виглядають у кожному новому образі. Вибирайте відповідний колір і комбінуйте їх із шортами, джинсами, комбінезонами, літніми сукнями.

– Кеди. Вічна класика, яка в кожному сезоні зазнає деяких змін. Цього літа в моді моделі на платформі висотою до 5 см. Виглядають вони цікаво, додають стрункості та кілька сантиметрів до зросту. Білі кеди на світлій підошві – універсальна модель.

– Кросівки. У тренді яскраві кольори та оригінальні принти. Взуття з високою підошвою контрастного кольору додає образу яскравості, а довжині ніг – кілька сантиметрів.

Загальна тенденція в модному взутті для жінок цього літа – відхід від традиційних моделей. Це не означає, що слід відмовитися від відкритого взуття. Просто будьте різними, експериментуючи щодня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus