USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Європа може обрати Москву, а не Київ, – канцелярія президента Польщі

27 Листопада 2017 21:13
Керівник канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерскі заявив, що деякі країни Європи можуть обрати підтримку Москви, а не Києва, якщо виникне така необхідність.

Про це Щерскі розповів в інтерв’ю журналу Sieci, передає видання TVP.info.

«Лише для країн нашого регіону відносини з Києвом не є функцією відносин з Москвою. Боюся, якщо виникне ситуація, коли Європа буде змушена вибирати між Україною і Росією, інші столиці, які сьогодні підтримують Київ, оберуть Москву», — заявив Щерскі.

Він додав, що в такому разі позиція Польщі також може змінитися.

«Потім українська влада звернеться до держав регіону за допомогою, як це було після першого і другого Майдану. Але тоді Польща, можливо, вже не так охоче відправлятиме автобуси з підтримкою», — зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 28 Листопада 2017 00:31
Ахахах! :) Злорадный смех №24

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus