USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З теплом і дощами: на Україну насувається циклон «Ахмет»

4 Січня 2021 20:31
У вівторок, 5 січня, з південно-західного боку в Україну прийде циклон на ім’я «Ahmet», тому опади передбачаються в західних областях України, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, а ввечері і в Житомирській, Київській та Черкаській областях. На решті території буде сухо.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише синоптикиня Наталія Діденко.

«Йтиме переважно дощ, при наближенні температури до нижчих значень можливий подекуди мокрий сніг.

Де це "подекуди" - сама атмосфера вже заплуталася, не кажучи про синоптиків та решту громадян.

Враховуючи, що поки температура повітря особливо знижуватися не хоче, тому в дощу буде набагато більше шансів, аніж у снігу», – прогнозує синоптикиня.

За даними Наталії Діденко, 5 січня максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме +1-5 градусів, на сході від 0 до +3, на заході і на півдні +4-9 градусів.

«Про тумани нікому вже не цікаво, бо вони явно перебільшують із своєю присутністю, але все ж нагадую, - місцями тумани з погіршенням видимості. Шановні водії, уважно!» – попереджає Діденко.

У Києві у вівторок очікується хмарна погода, ввечері можливий невеликий дощ або мокрий сніг.

«Температура повітря в столиці 5 січня буде коливатися протягом дня в межах +1 +3 градусів.

На Святвечір буде вогко, хмарно, на Різдво в Україну прискаче черговий циклон, який принесе опади, дощ та мокрий сніг, а також посилення вітру.

Невеликий мороз, проте більше у нічні години, з'явиться вихідними та на початку наступного тижня, ближче до Маланки-Василя.», – пише Діденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
sirav89249 Показати IP 4 Січня 2021 22:11
Суне циклон Ахмет на замовлення Ахметова))
Ага Показати IP 5 Січня 2021 09:00
як буд -то нам мало самого ахметова!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus