USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

За два тижні троє українських моряків зникли із суден посеред океану

19 Лютого 2020 11:07
За останні два тижні відразу троє українців зникли з суден, їхні сім’ї не можуть отримати ніякої інформації про те, що сталося.

Як передає ТСН, спочатку 41-річний Денис Литвиненко зник поблизу берегів США. Його колишня дружина Наталя розповідає, що про чоловіка вже місяць немає ніякої інформації. Причому, судновласник сухо повідомляє, що той нібито не вийшов на роботу і раптово зник із власної каюти, посеред океану.

«Нам кажуть, що з нами зв’яжуться, нададуть інформацію найближчим часом. Але, на жаль, на листи, які мама Дениса відправляла, ніхто не відповідає», – поскаржилася вона.
Пізніше така ж історія трапилася і з 36-річним Євгеном Масленниковим. Він зник на переході судна GREEN ITALIA з Еквадору в Панаму.
Потім, 8 лютого, в нейтральних водах Перської затоки на шляху до Ірану зник ще один моряк – 32-річний Олександр Горяєв (судно «Вікторія»).
У МЗС України запевнили, що ці справи знаходяться на особливому контролі, але інформації про зниклих все одно не додалося.

Як пояснив правозахисник, найчастіше моряки зникають внаслідок конфлікту екіпажу на борту, або нещасного випадку, коли людина потрапляє за борт. В результаті, судновласнику не вигідно афішувати подію на судні, тому пошуки проводять формально.

Півроку моряків, зниклих із суден у відкритому морі, будуть вважати «зниклими безвісти». Якщо за цей час їх не знайдуть живими, сім’ї отримають страховку – від 50 до 300 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 19 Лютого 2020 12:14
Напевно кричали Слава Україні...
ненька до Всезнайко Показати IP 19 Лютого 2020 13:41
у тебе якісь проблеми з цим гаслом?
Лучанин до ненька Показати IP 19 Лютого 2020 19:49
да, за**ало уже всех
Мокряк Показати IP 19 Лютого 2020 12:25
Эмиграция?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus