USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Загинула 22-річна бойова медикиня, яка служила в лавах 14 ОМБр

23 Червня 2023 13:32
На війні загинула 22-річна бойова медикиня Лілія Шулик з Хмельниччини.

Як повідомляє «Ye.ua», вона була бойовою медикинею та захищала Україну від окупантів в лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

За інформацією Чемеровецької селищної ради, Шулик Лілії Миколаївні було лише 22 роки. Вона була родом зі села Зарічанка. Освіту здобула у Чемеровецькому фаховому медичному коледжі.

«Всі, хто знав її у мирному житті, захоплювалися її оптимізмом, розумом, людяністю, силою волі. Лілія обрала шлях воїна. Вступивши до лав ЗСУ, стала бойовим медиком. На службі вона проявила себе людиною сильних вчинків, максимальної відповідальності при виконанні бойових завдань», – розповіли працівники селищної ради.

На сторінці Лілії Шулик у ФБ зазначається, що проживала вона у місті Володимир Волинської області.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблої захисниці. Вічна пам’ять, честь і шана Героїні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus