USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Захід України засипле мокрим снігом

22 Жовтня 2018 16:26
Українські синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні, місцями очікується мокрий сніг. Про це із посиланням на Укргідрометцентр передає УНН.

“У середу, 24 жовтня, по всій території України погіршення погодних умов: часом дощі, у західних областях з мокрим снігом, посилення вітру до 15-20 м/с, на заході країни до 25-30 м/с, зниження температури на 2-5 градусів”, — йдеться в повідомленні.

Дані погодні умови зумовлені циклоном із Північної Атлантики.

Протягом найближчих 5 днів в Україні очікується поступове зниження температури повітря, а також дощі і мокрий сніг в Карпатах.

Разом із похолоданням до України прийдуть і опади. 21 жовтня невеликі дощі пройдуть на сході і заході країни. 22 жовтня помірні опади у вигляді дощу прогнозуються на сході. 23 жовтня дощі очікуються на сході і заході, в Карпатах випаде мокрий сніг, а 24 жовтня вдень дощі пройдуть на більшій території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus