USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Захисників України звільнили від сплати військового збору

10 Липня 2022 17:07
Президент Володимир Зеленський підписав закон, який звільняє від сплати військового збору військовослужбовців ЗСУ та Нацгвардії, прикордонників, працівників СБУ, Служби зовнішньої розвідки, МВС, Управління держохорони, Держспецзв'язку та інших законних військових формувань.

Про це йдеться у законопроєкті №7432.

Народні депутати 19 червня ухвалили проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в бойових діях в умовах воєнного стану, внесений до парлаемнту 3 червня.

20 червня голова Верховної Ради передав закон на підпис президенту.

7 липня документ було повернуто з підписом президента.

Військовий збір – це податок, який було запроваджено в 2014 році для фінансування Збройних сил України. Цим податком обкладаються доходи фізичних осіб на території України.

Ставка військового збору складає 1,5% від нарахованої заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus