USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість подарунків і квітів – допомога ЗСУ: боратинські випускники придбали обладнання для військових

21 Червня 2022 22:34
У Боратинському ліцеї навчальний рік завершився без традиційних подарунків школі та гучних урочистостей. Місцеві випускники відмовилися від звичного святкування однієї із найважливіших подій в їхньому житті та вирішили допомогти армії.

Про це повідомляють на сайті громади.

Дев’ятикласники разом з педагогами та батьками зібрали кошти, щоб придбати необхідний інвентар для військових. Закупили лопати, інструменти вже доставили бійцям на передову місцеві волонтери.

«Це направду доросле рішення, яке наближає нашу перемогу! – каже директорка Боратинського ліцею Світлана Торбик. – Я щиро дякую учням, батькам, вчителям за те, що не залишилися осторонь. Зичу нашим випускникам легкої життєвої стежини, звісно ж, під мирним українським небом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus