USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Замовлена» під Києвом жінка раніше наймала копів-перевертнів для вбивства ексчоловіка

21 Серпня 2019 19:36
Жінка з Київщини, вбивство якої замовив колишній чоловік, раніше наймала банду для його побиття, а згодом і позбавлення життя через небажання ділити майно.

Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець, передає ТСН.

«Була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення», – написала вона.
За словами Максимець, два роки тому прокуратура Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, зокрема, на замовлення.

«Один із нападів – відносно підприємця з Броварів – був організований його ексдружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці», – додала речниця прокуратури, уточнивши, що обвинувальний акт стосовно жінки та виконавців наразі перебуває на розгляді у суді на стадії допиту свідків.

Нагадаємо, днями інтернет сколихнула інформація, що дорогою з Броварів до Києва зникли дві жінки – 53-річна Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська. Згодом їхній автомобіль залишили покинутим. Увечері 20 серпня речниця генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила у соцмережі, що обох жінок убили.

Проте пізніше з’ясувалося, що вбивство було інсценуванням і жінки виявилися живими. За даними слідчих, колишній чоловік потерпілої через поділ майна після розлучення, змовившись із своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбивство двох жінок. Замовники оцінили їхні життя у 50 тис. доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Голова Показати IP 21 Серпня 2019 19:53
Ох курва
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Серпня 2019 20:42
Ще та сімейка Адамсів! Як у народі глаголять, чоловік та жона - одна сатана.
Вах Показати IP 21 Серпня 2019 20:47
Ото сімейка...
Правдоруб Показати IP 22 Серпня 2019 00:13
Санта-Барбара відпочиває )) всі в суді дійдуть до мирової згоди))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus