USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Засновники Instagram вирішили піти з компанії

25 Вересня 2018 10:40
Засновники соціальної мережі для обміну фото Instagram Кевін Систром та Майк Крігер вирішили покинути компанію.

Відповідну заяву вони опублікували на офіційній сторінці блогу Instagram, пише ТСН.

"Ми з Майком вдячні за останні вісім років в Instagram і шість років в Facebook. Наша команда виросла з 13 осіб до тисячі з офісами в усьому світі, створюючи використовувані і улюблені спільнотою в понад мільярд людей продукти. Тепер ми готові до нового етапу", - заявив Кевін Сістром.

Засновники зазначають, що наразі планують взяти перерву та відпочити перед тим, як зайнятись новим проектом. Про причини такого рішення вони не повідомили, однак низка американських ЗМІ повідомляють про те, що у засновників Instagram стався серйозний конфлікт із директором Facebook Марком Цукербергом щодо подальшого розвитку соцмережі.

Кевін Систром та Майк Крігер заснували Instagram у 2010 році. Станом на 2018 рік кількість зареєстрованих користувачів соцмережі становить 1,1 мільярда людей. Ще у 2012 році її придбала інша соціальна мережа – Facebook. Instagram приніс своїм засновникам неабияку популярність та зробив їх мільярдерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus