USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Затримали 21-річного молодика, який на Старовижівщині вбив чоловіка

30 Липня 2020 18:37
Учора, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що заявник виявив в закинутій будівлі в одному з сіл Старовижівського району тіло свого брата, 1970 року народження.

На його шиї була різана рана довжиною в кілька сантиметрів, а на підлозі поруч – плями речовини бурого кольору, інформують у пресслужбі поліції Волині.

Заявник розповів, що його брат протягом 2 останніх діб був відсутній за місцем проживання.

Оперативники швидко встановили, що напередодні померлий вживав спиртні напої разом з 21-річним лучанином, який на той момент перебував у цьому селі.

Спільними зусиллями поліцейські управління карного розшуку та слідчі слідчого управління вийшли на слід підозрюваного, на це знадобилось трохи більше 12 годин.

Сьогодні його затримали в обласному центрі. При затриманні особа намагалась чинити опір поліцейським.

Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus