USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Затримали аж в Польщі: на Волині судили водія, через якого в ДТП травмувалась 16-річна

29 Квітня 2024 20:21
Суд визнав 29-річного жителя селища Головно Ковельського району винним у порушенні в стані алкогольного сп'яніння правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілій тяжкі тілесні ушкодження.

Про це інформує прокуратура Волині.

Уночі 28 серпня 2021 року нетверезий чоловік, рухаючись за кермом автомобіля марки «ВАЗ-21063» автодорогою між селищем Головно та селом Куснище Ковельського району, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, де авто перевернулось на дах.

У результаті ДТП 16-річна пасажирка отримала травми – і досі може пересуватися лише на кріслі колісному.

Читати ще: На Волині у ДТП загинув військовий, ще двоє – у лікарні

Після вчинення злочину молодик понад два роки переховувався за кордоном, був оголошений у міжнародний розшук, затриманий у Польщі та повернутий в Україну.

Нині він перебуває під вартою.

Суд призначив водію покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus