USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Завдяки підтримці Ади Роговцевої музей у Колодяжному тепер має генератор

4 Лютого 2023 20:17
У цей складний період, коли країна перебуває в стані війни та пошкоджено значну частину енергетичної інфраструктури, Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки не припиняє роботи навіть в умовах постійних аварійних відключень електроенергії.

Про це йдеться на сторінці установи у Фейсбуці.

Завдяки підтримці народної артистки України Ади Роговцевої, української акторки, режисерки Катерини Степанкової та за сприяння директора ЛБФ «Підгорецький замок» Віктора Кушніренка від генерального директора Львівської Національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Тараса Возняка музейники отримали гуманітарну допомогу – генератор, дизельний утеплювач та комплектувальні до них.

Використання цих пристроїв значно полегшило роботу установи, запевняють у музеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пес Патрон Показати IP 4 Лютого 2023 22:07
ковельські мародери міської ради совість маєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus