USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збив велосипедиста та врізався в Opel: мотоцикліст, через якого в Луцьку загинуло двоє людей, отримав 7 років тюрми

14 Листопада 2021 20:23
Винуватець моторошної ДТП у Луцьку, в якій загинуло двоє людей, 7 років проведе за ґратами.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

У липні 2017 року юнак на мотоциклі Suzuki, рухаючись вулицею Конякіна у напрямку вулиці Гордіюк, під час обгону виїхав на зустрічну смугу та збив велосипедиста, який рухався назустріч. Постраждалий пролетів декілька метрів та впав на проїжджій частині вулиці.

Потому Suzuki в’їхав в автомобіль Opel Astra, що стояв на виїзді з гуртівні «555». Від удару водій та пасажир вилетіли з мотоцикла. Один опинився на капоті, інший - перелетів авто. Обох постраждалих забрала швидка.

Велосипедист загинув на місці від отриманих численних травм. У загиблого залишилась дружина та четверо дітей.

Вже у лікарні в пасажира мотоцикла діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забій плеча, множинні садна стегон та колін, а також численні крововиливи. Він помер у реанімації. Водій двохколісного транспорту також отримав численні травми.
У суді винуватець ДТП свою вину не визнав. Як розповів, на момент аварії він нібито сидів позаду, а за кермом мотоцикла був загиблий знайомий, а сам момент зіткнення не пам’ятає. Та додав, що ні водійського посвідчення, ні навичок водіння він не має.

Але вину обвинуваченого вдалося встановити зібраними доказами та за допомогою відео моменту аварії з камери спостереження.
Взявши до уваги тяжкість скоєного злочину та те, що водій у результаті аварії отримав інвалідність, суд призначив йому 7 років позбавлення волі. Також постановив стягнути на користь дружини загиблого велосипедиста 400 тисяч гривень моральної шкоди.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Olena Показати IP 14 Листопада 2021 22:08
Якби їхав прокурор чи суддя на Range Rover- вирок був би набагато лояльніший..
Анонім до Olena Показати IP 15 Листопада 2021 08:19
Я думаю, що за смерть двох людей сім років - це сємєчкі.
ABC до Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 16:16
В мене знайомий за пограбування квартири відсидів 7 років від дзвінка до дзвінка. А тут загинули двоє людей. Він ще й роки через 4 вийде по амністії або за хорошу поведінку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus