USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Зеленський спростував запровадження в Україні воєнного стану з 1 грудня

26 Листопада 2021 13:32
Президент України Володимир Зеленський спростував заяву Олега Ляшка про запровадження в Україні воєнного стану з 1 грудня.

Про це очільник держави повідомив під час пресмарафону 26 листопада, передає Klymenko Time.

Президент вважає, що запровадження військового стану призведе до хаосу і загибелі людей, які є важливішими за територію.

«Я хочу спробувати завдяки Мінському і Нормандському формату спробувати знайти кроки. Я не хочу наших людей лякати», – заявив президент.

Водночас, він сказав про те, що державний переворот, в який Росія намагається втягнути Ріната Ахметова, планувався на 1-2 грудня.

«Наприклад, отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот. Цікава ж інформація?..Мені здається, що це важлива інформація. Першого-другого грудня, – сказав Зеленський і продовжив: – Я ж не Бурба, говорити і ділитися тією інформацією, якою не маю права і буду, поки що. Але можу сказати одразу, що у нас є не тільки агентурна інформація, але і звукова, де представники України з представниками Росії обговорюють участь Рената Ахметова у держперевороті України».

Нагадаємо, лідер радикальної партії Олег Ляшко ефірі телеканалу «НАШ» повідомив про те, що в Україні Зеленський і його оточення планують ввести на 2 місяці воєнний стан, щоб контролювати ЗМІ та заборонити масові акції протестів громадян. Як заявив Ляшко, ввести воєнний стан планують ввести на засіданні РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 26 Листопада 2021 13:42
ось з якого гора очільники бухали в Синьогорі ?..
Не шоколад Показати IP 26 Листопада 2021 13:45
Зараз з усіх щілин полізе
Анонім до Не шоколад Показати IP 27 Листопада 2021 14:10
Дякуємо найвеличнішому, низький уклін, спасибі, Аттєцрадной!!!
Анонім Показати IP 26 Листопада 2021 14:08
Хлопці заробляють рейтинг.
Анонім до Анонім Показати IP 27 Листопада 2021 14:09
А рейтинг ТЮ ТЮ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus