USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Жителі Білої Церкви налякані через забруднення хімікатами річки Рось

10 Червня 2019 14:12
Більшість мешканців Білої Церкви налякані через витік хімікатів у річку Рось, яка протікає через все місто. Вони бояться, що витік нітратів може негативно позначитися на екологічній ситуації в місті.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Річка Рось протікає практично через усю Білу Церкву, і, якщо туди потрапили нітрати, це може бути шкідливо для місцевих. Воду у місті відімкнули на 1-3 доби. Заборонили не лише користуватися водою, а й купатися, ловити рибу та напувати худобу.

Мешканці переймаються, що через сильну спеку хімікати випаровуються. І невідомо, як це може вплинути на людей.

У міськраді постійно засідає комісія із надзвичайних ситуацій, однак поки остаточних аналізів води немає. Там запевняють, що ситуація стабільна, оскільки великої загибелі риби не було. Водночас також припускають, що весь удар міг на себе прийняти сусідній Володарський район, де знаходиться два водосховища.
Нагадаємо, внаслідок ДТП в селі Збаржівка Погребищенського району Вінницької області в притоку річки Рось потрапила невідома кількість інсектициду «Нурел Д».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus