USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зловили порушників з розчленованою тушою кабана

7 Вересня 2011 09:40
У лісах Маневицького району Волині затримали порушників, які везли в салоні авто розчленовану тушу дикого кабана.

Про це повідомили 7 вересня у прес-службі Держекоінспекції Волині.

Порушників виявили під час рейду-перевірки екоінспектори спільно з працівниками Маневицького РВ УМВС у Волинській області. В районі лісового масиву ДП «Маневицьке ЛГ» Вони затримали автомобіль ВАЗ 2101, який їхав зі сторони села Прилісне до Маневич.

В салоні авто виявили розчленовану тушу дикого кабана. Її працівники Маневицького РВ УМВС вилучили для подальшого рослідування.

Затримали також автомобіль, яким перевозилась незаконно добута дичина.

Стосовно громадян, які везли тушу, склали протоколи про адміністративне порушення. Ці протоколи екоінспекція направила до суду.

Загальна сума завданої шкоди внаслідок знищення однієї особи дикого кабана становить 10 тисяч гривень – повідомили екологи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vigilante Показати IP 8 Вересня 2011 00:45
Оце супер! Тепер селюк змушений буде продати свою ржаву "копійку", щоби заплатити штраф, і тепер буде вчитися думати. І думати головою, а не @опою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus