USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Змінили правила в'їзду для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону

1 Серпня 2020 12:55
Україна змінила правила в’їзду для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону.

Як передає УНІАН, про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«З 1 числа змінюються правила перетину кордону для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону... Люди, які приїздять із країни «зеленої зони», повинні мати поліс медичного страхування, і без самоізоляції та без проведення тестів проходять на території України», – розповів він.

За словами Ляшка, українці та іноземці, які подорожують із країн «червоної зони», повинні мати поліс медичного страхування, а також зобов’язані або піти на 14 днів на ізоляцію, або впродовж доби здати ПЛР-тест, або приїхати на територію України вже з готовими результатами тестування, зробленого не пізніше як за 48 годин до моменту перетину кордону.

Читати ще: Україну поділили на чотири «карантинні» зони: Луцьк – у «червоній»

Заступник міністра також зазначив, що в Україні змінили критерії, за якими визначається, до якої із зон належать країна. Він анонсував, що найближчим часом ці критерії та список країн будуть опубліковані на сайті МОЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus